O CyberUvce-tu

Kontakt: cyberuvce@yahoo.com

CyberUvce je ovde da pomogne razmenu korisnih informacija svima koji imaju decu sa kohlearnim implantima*, slušnim aparatima i generalno, govorno-jezičkim poteškoćama.

CyberUvce je blog jednog roditelja sa nadom da će nam se broj aktivnih učesnika povećavati, srazmerno koeficijentu korisnosti informacija koje blog pruža.

CyberUvce ima cilj – da podrži pozitivan razvoj mališana koji prevazilaze posebne govorno-jezičke izazove pomažući njihovim roditeljima i starateljima. Na ovom sajtu nalaze se: (1) korisni saveti stručnjaka kako podstaći razvoj govora kod deteta sa kohlearnim implantom, (2) zanimljivi sadržaji iz medija i sa drugih sajtova, (3) interesantne edukativne igrice i materijali, (4) info o najnovijim konferencijama i dešavanjima bitnim za razvoj dece sa kohlearnim implantima, (5) najnoviji pravilnici, info o procedurama i još mnogo toga.

CyberUvce je tu da bude od koristi i da donese mnogo dobrog svima sa kojima dođe u kontakt – zahvalno za svaku korisnu ideju i novu informaciju. CyberUvce je mlado – još uvek se struktuira i popunjava, zato hvala na razumevanju za sve nesavršenosti i hvala na dobronamernim sugestijama.

Informacija o novim sadržajima postavljenim na sajtu CyberUvce dostupna je prijavom/klikom na polje „Prati CyberUvce“ – polje se nalazi na svakoj strani sajta, ispod polja „Pretrazi“ i plave je boje.

Kontakt: cyberuvce@yahoo.com

Dobrodošli i srdačan pozdrav!

P.S. Zašto CyberUvce? Inspiracija za naziv je spoj moderne elektronike = cyber (sajber, u srpskom) i samog uvceta=malog uva, koje ta nova elektronika podražava. Ideja je da ime asocira na visoku tehnologiju i budućnost u kojoj će izraz „cyber“ postati uobičajen prefiks za mnogo toga. Sa CyberUvce-tom spremni u budućnost!

*Trenutno, zbog vrlo ograničenog kapaciteta za pokrivanje tema, CyberUvce će se fokusirati na tehničke informacije u vezi sa kohlearnim implantom. Naravno, svi koji pronađu bilo koju zanimljivu temu na ovom blogu, dobrodošli su. Plan je da se u budućnosti, kako blog bude dobijao na kapacitetu podrške, širi spektar tema.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s